Thursday, 16 May 2013

Doodle siapa agaknya??

Assalamualaikum . Miraa sibuk minggu ni dengan orensasi Pra-U kat SMKM dan jugak tengah bertungkus-lumus memerah idea untuk doodle tempahan serta design blog . Maaf kan saya sekiranya hadiah belum lagi sampai . Insyallah dalam Isnin saya uruskan tentang hadiah . Sebab pulang pun pukul 1 lebih so memang masa tu pejabat pos dah penuh . Nak menunggu pulak tak larat sebab mom yg drive . Bukan alasan semata-mata tapi ini lah realiti . Nak pos tadi tapi barang kat rumah . Nak pulang pergi ambil , ambil dalam 22KM dari rumah ke pekan . Hoho ! Maaf terlebih sudah . Haha . Korang rasa-rasa lah kan , ini idea dan doodle siapa ? Hihihik . Ucap lah tahniah sebab miraa berjaya siapkan lagi sepuluh doodle peserta SegmenMH2013 . Huhuhuk . Tapi maaf sebab miraa belum lagi warna . Okay nantikan je link blog korang untuk miraa jadikan tajuk entri . Now nak pergi berfoya-foya dalam laman fesbuk . Kesian kedai online dah lama tak urus T.T babai .


Jom derma :-)
       
Terima kasih ;*
Share:

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini