Friday, 31 May 2013

Download/Software: Cara download dan install Adobe Photoshop CS4

Assalamualaikum . Miraa baru je selesai upload Adobe Photoshop Cs4 yg miraa gunakan masa mula-mula berblog dan sampai lah sekarang . Miraa dapat daripada bf miraa . Yg kawan miraa bagi pula dah hilang tatau dimana . Hahaa . So sementara masih ada , miraa upload terus ke 4Shared . So pada yg berminat , boleh tekan Download APS4 ni . Nanti korang boleh download dari web tu sendiri . Btw kalau tak dapat buka , miraa sarankan korang daftar dan login dulu ke akaun tu okay? Pakai Facebook atau Twitter pun boleh . So Pada yg dah download tu , ini yg perlu korang buat . Ikut je apa yg miraa buat dalam video kat bawah ini . Okay ? Kalau tak faham tinggalkan komen dan subscribe . Boleh korang tahu apa balas miraa haha . Pada yg tak tahu nak download macamana , tengok tutorial ini .

Note : Guna Notebook memang boleh . Tapi nanti ada some parts yg tak kelihatan . Contohnya kalau nak save , kene tekan Enter kat keyboard . Sebab button SAVE tu akan terpotong . Hihik .saya tahu sebab saya dah 2 tahun guna notebook . Skg ni baru berubah ke laptop . Haha kbai
Share:

12 comments:

  1. jemput join first segmen mira :)
    http://miramohdsakri.blogspot.com/2013/05/segmen-follow-mellow-sampai-lebam-by.html

    ReplyDelete
  2. Akak,thanks...dh mnjd!!!!Thank you very much!!!

    ReplyDelete
  3. photoshopnya kok ngga bisa dibuka ?
    padahal udah ngikutin yg di video

    ReplyDelete
  4. kak miraa ~!! benda tu , kalau dh download , dia simpan kat mana ? sya carik tak jumpa pun T.T

    ReplyDelete
  5. Yeeaayyy.. Dh bolehh!! Thanks kak :*

    ReplyDelete
  6. yeayyhh... thank you sesangat... akhirnya dpt memiliki photoshop. thank you.!

    ReplyDelete
  7. Awak saya nak tanya yg ni trial ke full version? please answer me

    ReplyDelete
  8. sudah coba tutorial di atas tapi tidak bisa di buka ..bagaimana ?

    ReplyDelete
  9. salam... nak tnya.. mcm mana nk blog yg comel cam ni ya? bley tlg ajar x? :)

    ReplyDelete
  10. Sis, kalau tak guna WinRar tak boleh ke ?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini