Wednesday, 8 May 2013

Hadiah FSSC oleh Miraa Hussin ♥

Assalamualaikum . Akhirnya . Hehek . Takde akhir pun . Ini merupakan hadiah untuk bakal pemenang FSSC yg sedang berlangsung sekarang . Buat masa ini budget miraa cukup untuk seorang pemenang sahaja . Oleh itu , miraa nak korang tekan →        ni semua dan tunggu sampai habis loading . Miraa tahu ramai yg tak puas hati sebab like tak banyak . Tapi sekarang kan apa saja boleh korang buat . Banyak group-group yg korang boleh share dan ask untuk dapatkan like . "Usaha tangga kejayaan" dan "Dimana ada kemahuan , disitu ada highway" haha merepek kejap . So pada yg sudah menekan semua butang →        ni , korang rajinkan lah diri untuk dapatkan likes . Dan jangan lupa pastikan mereka follow Miraa Hussin . FSSC akan berlangsung selama dua bulan . I repeat , DUA BULAN . Itu bermakna orang yg baru join pun ada masa untuk dapatkan likes seperti yg dah lama join . Dan semakin ramai yg tekan →          ni semua , maka bertambah jugak lah hadiah . So , join lah ;) Tapi jangan menipu ok . Miraa tak suka . Sekian .

                    #P/s: Saya anjurkan FSSC ini seorang diri tanpa pihak lain . Saya tak nak ditipu .
Share:

7 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini