Thursday, 2 May 2013

How to win FSSC ?

Assalamualaikum . Kepada yg dah join FSCC tu ini cara untuk korang menang dan Share dengan betul .
1. Pastikan korang suruh kawan korang FollowMH .
2. Then ask them to like your picture .

Contoh ;
Assalamualaikum . Saya ada join contest . Saya harap awak dapat bantu saya untuk menang iPhone4 dengan cara ;
1. Follow http://www.facebook.com/miraaahussin
2. Like gambar saya .......

Easy right ? Pastikan peserta ikut syarat ye ;) tak susah pun tu . Jangan risau . Lama contest ni akan berlangsung . Ada rezeki , awak menang . Amin . Good luck to all participants !
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini