Saturday, 4 May 2013

Muka harus ketat!

Assalamualaikum . Nampaknya awal-awal pagi lagi dah merepek kan . Haha . Fyi miraa bukan kat umah pun skg . Ngah sibuk bertapakur dalam kereta sebab tunggu mom ada urusan . Hehek . Nak jalan tapi tak berani . So duduk diam je lah den sambil main game . Haha . Apa yg muka ketat ? Ni hah semalam sibuk main piano , ada jugak snap gambar .
Tak perasan ok terbuat muka begitu hahaha. Sakit aty asyik tertekan double key masa buat lagu Call Me Maybe . Hehe korang cuba lah dengar . Okay tak ? hahaha . Tak tahu macamana ? Tengok kat sidebar :3 kalau tak pun , tekan je tab Piano kat atas tu hah . Ahaha . Okay panas pulak dalam ni . Nak hirup udara segar dulu . Hehe . Babai :*
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini