Tuesday, 14 May 2013

Orensasi Pra-U part 1

Assalamualaikum . Huhu korang boleh tengok kat Libry tepi siderbar tu untuk tengok few doodle yg dah siap . Okay ni nak cerita pasal orensasi . Hihi actually orentasi tapi suka lah guna perkataan orensasi . Sedap je . Hoho . Hari pertama . Isnin . Macam janggal je bila pakai baju scola semula dengan kain cream gitu-gitu . Huhuk . Dengan bangga nya jerawat saya muncul lagi . Dan on first day dah keluaq kojo gila masa orensasi . Mula-mula sekali miraa pergi buat iPhone . Hihi dengan tujuan main dengan Aini je . Tapi Eyan ngan Karlina pun terikut-ikut nak bergambar . Untuk hari pertama , ini gambarnya iPhone tuw ...
hehe dan lepas tu bagi pinjam syamin . Dia nak sangat kan call mama dia . Tapi dia tak nak pulak bila miraa bagi iPhone . Tahu lah comel .. Hahaha . Then tunggu dan tunggu untuk pulang . Oh lupa pula , masa orensasi tu kene cuci telinga dulu pasal peraturan sekolah dan budaya sekolah sekali . Then then then kami pergi kantin dan miraa beli potato . Yum yum hahaha . Then pulang umah . Mom cerita itu ini pasal f6 lagi . Tamat lah hari pertama . Then harini hari kedua . Sampai sekolah macam biasa dudo depan benda tu dan pergi perhimpunan dan masuk ke dewan . Wee disana lah saya buat banyaaaak benda . Ini antaranya .
 
hehek kalau hari pertama buat iPhone , hari kedua buat iPad mini . Hah kau ramai kami dalam gambar tu . miraa yg paaaaaaling kiri . Tengah pegang tab haha . Dan yg gambar satu tu pula doodle segmen yg miraa lukis kat sana . Miraa banyak merenung ke riba untuk melukis . Okey memang tu je lah kerja bila dalam dewan . tapi terberhenti kejap jugak bila cikgu cerita pasal SENI . haha masa tu fokus sikit sebab miraa minat skit . hihik . so pulang umah macam biasa mandi makan dan terus pensan tidur . Hihi T.T blog masih lagi ada yg saya belum siapkan . Rasa sedih jugak tgk kerja terbengkalai . Saya harap korang tak marah . Syukur Alhamdulillah sebab yg mintak saya edit blog ni semuanya memahami . Terima kasih sebab sudi menggunakan perkhidmatan saya :-)
Jom derma :-)
       
Terima kasih ;*
Share:

2 comments:

  1. jommm join http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini