Friday, 10 May 2013

Pemenang GA Canon by Miraa Hussin ???

Assalamualaikum . Mesti dah lama tunggu . Hihik . Saya baru ada keputusan tak rasmi . Aisemen hahaha . Macam PRU pulak . Wakaka . Pemenang akan diumumkan malam ini . Tapi tak tahu lah pukul berapa sebab miraa ni pandai bengong jugak lupa publish entry haha . Dan lagi satu , agak ....... hehe nanti je malam miraa update haha . Sekarang ni miraa nak mintak bantuan korang untuk klik      ni semua . Untuk tanggungan kos penghantaran . Miraa harap korang dapat tolong ye ? Hari ni kan jumaat :3 okay sekarang nak pergi buat blog orang alek . Kene siapkan sebelum Isnin . Babai :)
Share:

10 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini