Saturday, 11 May 2013

Pemenang Ga Canon Camera by Miraa Hussin

Assalamualaikum . First of all miraa mintak maaf sebab lewat publish entry ni . Semalam memang nak umum tapi miraa ngantuk sangat lepas edit blog orang . Dalam 3AM miraa baru nak merangkak pergi katil hug Rilakkuma . Hihihik . Untuk ga kali ini , miraa sedih sikit sebab target tak kena . Im expecting more to join . Hihi tapi tak apa sebab dah ramai yg join dan para pemenang ni pun miraa pening-pening lalat mencari . Sebab semua entry yg lain pun best . Okay malas nak buang masa , ini merupakan pemenang bagi ga kali ini .
Tempat pertama
Nama penuh:
No tel:
Alamat rumah:

Tempat kedua 
Nama penuh:
No tel:
Alamat rumah:

Tempat ketiga
Nama penuh:
No tel:
Alamat rumah:

Bagi miraa , semua pun pemenang . Tiada yg kalah . Bak kata omputeh "the best from the best" . Miraa pun dapat bantuan dari kawan miraa untuk pilih pemenang sebab miraa kurang arif dalam memilih entry yg best . Sebab semua nya best . Haha . Ini senarai entry yg hampir jadi pemenang . Entry best-best tapi apa kan daya , bajet miraa tak banyak nak bagi kat semua orang . 
              http://rambutgila.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

              http://itsmeifah.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

              http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

              http://wordmakemyhome.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

              http://fizasaiza.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

              http://aejarstories.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

              http://amira-pink.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

              http://itsnanastory.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

              http://www.cahayapermata.my/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

              http://heartdairies.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

              http://hanapunyebelog.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html
Kepada yg tak berjaya , lain kali boleh cuba lagi . Jangan set kat minda "Alaa aku kalah" , tukar je jadi "belum berjaya" . InsyAllah next time awak berjaya . Atototot ... Kepada pemenang , korang copy details tu dan hantar message ke Facebook Miraa Hussin . Bila ada masa , miraa akan post . Tak boleh janji esok atau lusa post . Sebab miraa dah mula sekolah alek . Apa-apa pun , tahniah miraa ucapkan dan terima kasih kepada semua yg sudi join ga miraa kali ini . Btw , jom derma      . Last tuntut hadiah ialah pada 15 Mei 9 Malam . Rayuan selepas tarikh itu tidak akan dilayan . Esemen :D
Share:

7 comments:

  1. alhamdulillah
    tahniah pd pemenang lain

    ReplyDelete
  2. tahniah kpd pemenang..
    Dah tersenarai dlm entry BEST pon dah OK.
    Itu pun dh mengejutkan..hehe...

    ReplyDelete
  3. alaaaa x smpt nk join. thniah pd sume pmenang =))

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini