Thursday, 2 May 2013

Perhatian kepada peserta GA:Canon

Assalamualaikum . Awal pagi ni rajin miraa update blog pasal GA . Bukan apa , miraa nak buat giveaway facebook pula berkenaan dengan blog korang dan jugak gadget . Dengan itu miraa nak korang yg join tu pekse kalau link korang ada atau tak kat dalam senarai peserta ga canon tu . Huhuk dan tolong jujur ye kalau ada link yg terrrr-dua kali . Maksud miraa ada dua link dia dalam entry tu . Hehek . Miraa nak percepatkan tarikh tamat ni bukan sebab nak buat ga lain , tapi miraa nak mula belajar dah kan ? takut tak sempat nak baca semua entry2 korang .

Dan jugak miraa akan mintak pendapat kawan miraa untuk adili penulisan entry korang . Miraa akan suh kawan miraa , Alia untuk pilih 20 blog dengan entry yg menarik . Kemudian suh Jiah pulak pilih 10 blog . Dan last skali miraa pilih 3 blog pilihan hati . ehehehek ! Cabutan random oleh encik random pula miraa akan pilih 1 blog untuk dimasukkan ke Library miraa selama sebulan . So good luck ! Huhu . Hint untuk hadiah ga akan datang ? Alaa tayah nak hint-hint sangat . Miraa sediakan seketul iPhone4 clone sebagai hadiah . So , edit lah blog korang lawa-lawa :-) maklumat lanjut tentang ga akan datang kemudian-kemudian miraa update ye . have a nice day 
Share:

3 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini