Monday, 27 May 2013

Politeknik Kuching Sarawak . Miau -3-

Assalamualaikum . Pagi tadi miraa sibuk pergi ikut dad urus itu ini itu ini . Dan pulang pula miraa drive . Woo wth adik miraa Amir tu dah pucat dudok kat sebelah ahaha and for the first time dia pakai sitbelt sampai ada area tu haha . Kesiang dia . Btw pulang je rumah , terus bukak leptop . Tada ! Masuk terus ke Politeknik punye web . Then klik itu ini . Boom . Dia mintak no IC . Miraa pun masukkan lah macam selalu miraa buat yg sampai berpuluh kali buat tu . Ngeh3
Then dia ask sama ada miraa terima atau tidak . Eh opkoslah ku terima tawaran tersebut . Ngohoho . Buat apa apply kalau taknak terima kan ? Buat malu je . Kukukukui . Tapi masa ni miraa sibuk tanya kawan kat fesbuk . Dia pun dapat kat Kuching . Ehem ehem . Ada lah ni kawan den terbang nanti . Haha . Tapi tatahu bila perlu terbang . Adakah pada hari pendaftaran atau sebelum hari pendaftaran ? Tapi susah lah kalau nak tinggal kat otel lagi . Any idea ? Something ? Anything ? Someone ? Anybody ? ToT
Then dah habis merapu semua tu baru miraa pekse semula tab tadi . Ehem ehem . Sah lah ni . Aishhh . Mula-mula cetak dengan semangat dan dalam hati kata "eleh tiga keping jerr" then masa cetak yg nombor dua tu sampai kelamkabut tambah kertas . Hok aloh banyak rupanya . Isk isk isk . Tapi yg tu nk kne bawa masa mendaftaq je . Ngee . Then habis je semua tu me tunjuk kat mom . Hok aloh . Ketawa mom . Berbelah bahagi pula hati ni skg ni . Sama ada nak teruskan di Sarawak atau pun Selangor . Bukan apa , kat Sarawak syes takde family . Memang lah ada tapi dia sendiri dalam asrama . Kat Selangor kan dekat KL . Kat situ ada my aunt . Ishh . 

Miraa dari tadi hantar soalan kat buah hatii miraa pasal poli ni . Kesian dia diganggu :') umm . Btw siapa yg dapat dan memang stay kat Politeknik Sarawak tu , tegur-tegur lah miraa . Miraa ni sakai sikit bab-bab macam ni . Jangan la maluuww kan miraa :D cepaaaaat lah cepat lah . Nak tahu siapa dapat ni . Over gile eww -3- banyak sangat soalan yg miraa nak tahu skg ni  . so pada siapa yg dapat , mai inbox miraa . miraa nak kemukakan beribu soalan :D hehe okbai .
Share:

5 comments:

  1. Syaa dapat Polisas, Pahang. Johor - Pahang okay kot :3

    ReplyDelete
  2. Yey ! Kak Miraa prgi Sarawak :D Nak jumpa bolehh ? Hihi.. nanti blajar dialek sarawak tauu.. boleh kite ckp sarawak :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini