Monday, 27 May 2013

Segmen: Doodle Lappy by Miraa Hussin

Assalamualaikum . Bagi memenuhkan 6 hari terakhir Mei ini, miraa nak buat segmen . Ceh ayat sakai . Takde idea dah . Hoho . Miraa perhatikan orang lain lebih arif tentang gabungan warna so kali ini miraa nak korang sendiri yg bagitahu warna apa yg patut kat sana dan sini . Untuk doodle ni . Heee siapa yg minat doodle ni boleh lah join . Ini doodle kedua kut yg ada laptop untuk miraa jadikan freebies . Tapi sebelum tu ikuti syarat berikut;
                      1. Klik JOIN THIS SITE pada sidebar blog Miraa Hussin.
                      2. Tekan button  ni .
                      3. Klik butang hati ni ->         semua dan pastikan habis loading .
                      4. Copy banner atas tu dan paste kat entry korang dan back link ke entry miraa .
                      5. Tajuk entry korang : Segmen: Doodle Lappy by Miraa Hussin
                      6. Tag 2 atau lebih rakan blogger dan pastikan mereka tahu.
                      7. Bagi tahu CODE WARNA untuk yg berlabel ABCDEFGH berdasarkan web ini .
                      8. Publish dan paste LINK ENTRY korang ke entry miraa ni .
Senang kan kan kan kan ? So korang bagi tahu lah segala details yg korang nak haha . Sebab kalau ambil free run freebies , korang terpaksa terima sebab itu warna yg disediakan . Untuk ni korang yg pilih sendiri dan akan lebih matching dengan blog korang hehe . Well selamat bersegmen :-)

Share:

36 comments:

  1. JOIN YAWW *_*

    http://amirahamer.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  2. saya join segmen awokk ^_^ http://jamie-jamilah.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  3. http://ainathirahanuar.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html
    join :)

    ReplyDelete
  4. JOINED!
    http://faradinafazira-randomstory.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  5. http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  6. saya join :D
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin_25.html

    ReplyDelete
  7. Joined ;)

    http://aimifarzanabloggie.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  8. join

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  9. nabila join ^^
    http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  10. Join

    http://nabihabatubara.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  11. Rara join! :D ^^

    http://sisepet-kinderbueno.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  12. Saya nak join :) http://crazystoy.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  13. join ! :D http://myrahthesamuraii.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  14. join :D

    http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  15. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  16. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  17. Update:
    http://faradinafazira-randomstory.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html
    :) :)

    ReplyDelete
  18. http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/segmen-doddle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  19. saya join :D

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  20. join!
    http://twentysep.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  21. join juga..:)

    http://aejarstories.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  22. Joined!

    http://mcdaredhawk.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  23. Joined ^^

    http://budakbaek00.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  24. joined http://diyasesame.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  25. http://arunahakirah.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  26. Alja join :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  27. http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/05/segmen-doodle-lappy-by-miraa-hussin.html
    join

    ReplyDelete