Friday, 31 May 2013

Tutorial: Buat doodle ala-ala sticker

Assalamualaikum . Harini miraa buat ... ish bosan dengaq ayat tu haha . Ni hah tutorial untuk mereka yg tatau nak edit effect sticker macam dodol kat atas tuuu . How ?. Okay senang je . Yg penting korang kene ada adobe photoshop  Kalau takde ... Korang boleh tekan DOWNLOAD ADOBE PHOTOSHOP . Pada yg dah ada PS boleh mula dengan bismillahirahmanirrahim . Next , korang enjoy lah dan tengok apa yg miraa buat dalam vid ni . Mungkin laju sikit . Hehek maaf naa . Dah terbiasa . Kalau tafaham ask je . Kbai
video
Btw kalau nak resize tu , korang tekan je kat keyboard (Ctrl+T)
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini