Thursday, 2 May 2013

Tutorial: Cara screen shoot profile/page Facebook

Assalamualaikum . Macam entry  lepas , miraa ada ajar cara nak screen snap tanpa software . So ini lebih kurang same je . Korang tekan Prtsc SysRq yg ada kat keyboard pc korang dan bukak Paint . Boleh jumpa tu kat kawasan Accessories dalam pc . Kemudian tekan Ctrl+V serentak dan save gambar tu . Macam ni lah jadi nye ;

Share:

1 comment:

  1. Assalamualaikum, , , mcm mna ya sis . . sya kurg fhm, , dh cuba ikut step tp, ,msh xdpt?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini