Friday, 14 June 2013

Bila saya lewat tidur

Assalamualaikum dan salam Jumaat jugak . Hoho tak sangka yg kali harini miraa ngantuk gile rasa macam nak terbang ! ToT haha tapi terpaksa terus sedarkan diri that banyak blog yg perlu disiapkan . Bukan tu je . Alhamdulillah smalam siap semua miraa bungkus bookmark kat dalam envelop ToT rasa nak terbang-terbang . Haha . then miraa siapkan lagi keychain ini . Mana ? Tengok gambar ni . 
Comel tak comel tak ? Haha ... Yg ni miraa buatkan buah hati miraa . Bio die jadi cam bebudak :p ahaha . Untuk dia ni background yg besar tu blue , miraa punye lak kaler pinks . Ada jugak pasangan dengan yg kecik tu . Comel tak comel tak ? Dalam pukul 3.20 pagi begitu miraa siap . Entah lah pukul berapa . Haha . Dan kejap lagi nak pegi pos ofis hantar surat tu semuaa . Arhhh saya terlalu mengantuk ! T.T !!!!
Share:

12 comments:

  1. Liminated eh keychain tu?
    Btw, nice,.!

    ReplyDelete
    Replies
    1. miraa buat utk miraa ngan bf miraa :3 hehe . Insyallah one day miraa buat segmen dan bg kat blogger lak

      Delete
    2. Huh... Sori kak Miraa, typo :p Laminated not liminated. Hehe.
      Tak sabar2 nak tunggu akak buat segmen~ Tengah mood nak kumpul keychain ni ^^

      Delete
  2. comel! mcm mana buat tu dear?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih .. buat ape tu ? huhuk

      Delete
  3. comel laa . akakk , akak comel . boleh tak akak gitau cara buat keychain tuu *buat mata kelip-2* *bodek*

    ReplyDelete
  4. cute!!
    saya suka..saya suka..hee.. :)

    ReplyDelete
  5. comellnye akak ade amek tempahn for keychain tak..comeyyy

    ReplyDelete
  6. Wahh , lawaa ! =) comel . Berminat nak jd sponsor GA tak ?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini