Thursday, 20 June 2013

Day 2 : Hostel

Supposed to be published on day 2 . Tapi diri ni terlalu fenat =.= Day 1 ? Boleh baca kat sini . Hehek . Memang penat nak gila lah masa ni . Mula-mula mandi iron tudung dan pack lagi barang dari hotel . Then mom call taxi . Kami bekpes megi kari je :p haha then taxi sampai ... Sampai je Poli tu bukan men lagi jauh =.= haha sakit kaki . Masa mendaftar okay sikit sebab jalan takde naik tangga sangat . Tapi bila dah daftar .. Kene bagi kunci . Ya Allah =.= Aras empat ! Haha dah lah barang-barang berat T.T then masuk bilik dan jumpa orang sabah . Okay room mate saya orang sabah :p haha . Then turun lagi ke lalala beli barang-barang lain . Its like T.T dalam 3-4 kali lah jugak turun naik turun naik . Then sume b'kumpul kat Masjid ..
   
Tatau lagi apa yg jadi sebab dah lupa . Terus masuk bilik dengan kepenatan yg berganda dan tido . Gila lah :D
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini