Thursday, 20 June 2013

Day 3 : Siren! Weeuu weeuuu ~

Hoho ini pula kisah hari ke tiga . Kalau nak read yg day 2 , boleh tekan sini . Hoahaha . Kami dikejutkan dengan bunyi siren pada pukul 4.10 pagi . Hoho bergegas pergi mandi . Tapi bila siap je miraa mandi , tengok semua dah kosong haha . Then berlari meninggalkan ostel ... Pergi solat kat Masjid then sarapan >.< mee goreng . Aum aum .. Hhaha . Then pergi pula ke DSG (Dewan Serbaguna) tapi sebelum tu duduk dulu kat bumbung hijao -.- tsk tsk . dah lah berbaju kurung . haha . then daftar pengajian . Okay lah kut tak besesak sangat sebab lelaki dah habis daftar . yg kt JTMK . Kemudian pegi UiDM == 
  
Lol banyak orang kat sana . Malu eden nak bergambar untuk kad pelajar . Hahahaha . Miraa nak senyum pun malu "Bah gwiyomi2.." haha miraa dengar ayat tu . Lol sakit jiwa . Berdepan pulak tu dengan semua yg menunggu untuk di gambar jugak . Heee .. Then pergi koperasi ambil segala baju-bajuan dan masuk ke asrama alek . Then momma call ..wuwuwu T.T nak jatuh air mata . Then masuk dalam masjid ceramah pasal ibubapa ada terselit . Dan kat sana lagu Anak Soleh dan vid ibu dibedah untuk melahirkan anak T.T dan dan dan masa tu memang air mata berduyun-duyun jatuh TT Wuuuuuuuuu lepas tu macam biasa pegi DSG dan masuk ostel T.T haih penat tul !
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini