Sunday, 2 June 2013

Freebies: Denim Template Original

Assalamualaikum . Ada yg mintak miraa untuk buat freebies template denim yg tak pernah di edit . Okay . Miraa tahu ramai yg cari . Konon lah . Haha tapi kalau korang yg nak dah sedia kena edit pun ada . Korang boleh tengok kat bahagian Freebies dan tengok yg template denim2 tu... Tu yg dah kene edit sikit lah :) Okay , korang copy semuaaa codes yg ada dalam kotak ni k?
Lepas dah copy , korang pasang pula kat blog korang . Macamana ? Elele senang je . Hahaha . Korang tengok macamana miraa buat melalui video ni . Sebab kalau nak suh korang buat satu-satu , ada yg tak faham . So ikut je lah yg dalam vid . Ngehehe .

Share:

3 comments:

  1. sis, vid x jelas. can you help me? :( sy teringin nak buat denim template tp smua x mnjadi.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini