Tuesday, 4 June 2013

Gila kerja kah aku?

Dah berbulan rasanya saya menjadi admin untuk blog-blog yg mengambil tempahan edit blog dari saya . Ada yg saya dah siapkan tapi saya belum lagi quit . Takut-takut nanti ada apa-apa lagi yg saya perlu uruskan . Dan dh masuk banyak hari saya belum edit blog sesetengah orang . Saya mengharapkan orang yg saya edit blog ni ada online semasa saya online . Boleh saya tanya macam-macam pasal yg design dia nak . Ok atau tak dengan blog di sekarang dan macam-macam lagi . Itu salah satu faktor saya late . Sejujurnya , walaupun dah dikira lama saya ambil tempahan edit blog , saya tetap takut untuk buat semua keputusan sendiri . haha apa aku merepek ni . hahaha . sambung kerja alek ... babai :3
Share:

3 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini