Saturday, 8 June 2013

Perhatian kepada peserta FSSC

Assalamualaikum dan salam sejahtera . Miraa sepatutnya publish entri ini tiga hari yg lepas bagi memberitahu bahawa miraa dah berhenti untuk ambil peserta daripada mengikuti contest ini . Untuk pengetahuan korang yg join , pertandingan ini akan dijalankan selama sebulan . Dalam erti kata lain , korang ada lebih kurang dalam 30 hari untuk share untuk kumpulkan like . Sekarang ini macam-macam cara untuk menarik liker . Hot atau tidak , ramai follower/friends atau tidak , tu semua tiada kena mengena . Sebelum ini pemenang bukan lah yg ada berpuluh ribu follower . Kalau rajin , siapa pun boleh jadi pemenang . Miraa pun dulu begitu . Bila nak menang , bertungkuslumus share sana sini dan anjurkan segmen untuk menang . Memang susah dan payah . Tapi siapa yg rajin , memang akan berjaya .

Menang kalah belakang cerita . Kat scola cegu ada kata "Broken English is better than 0 English" . So miraa tahu semua pun faham apa yg miraa maksudkan . Kalau tak berusaha langsung , memang lah tak dapat apa-apa . Bersemangatlah sikit dan jadi pemenang macam Tan Bee Lian , Wan dan juga Nadratul Syazwana . Memang tak dinafikan rajin kunci kemenangan . Bukan nak cakap besar tapi , "nothing is impossible" . Kalau awak nak menang , awak menanglah . Tapi jangan guna taktik kotor dan berprasangka buruk kat orang lain ok ? ;)

Penting: 
Pastikan liker anda menekan button follow pada akaun Miraa Hussin sebelum like photo anda . 
Nama follower dan liker photo anda akan dikira . 
Kegagalan mematuhi syarat ini boleh mengakibatkan like pada photo tidak sah . 
Contoh ; 
Follower : A . Liker : A = Sah . 
Liker : B , Follower : tidak wujud = tidak sah .

Disebabkan ramai yg bersemangat nak menang , miraa akan tambah hadiah untuk tempat ke-2 , ke-3 dan saguhati kepada mereka yg berada di tempat ke-4 , ke-5 dan juga ke-6 . Barulah ada semangatkan ?? Hadiah lain-lain tu saya tak nak bagitahu sekarang . Tapi yg penting , saya akan cuba sedaya upaya untuk sediakan hadiah yg lebih baik daripada hadiah yg saya berikan kepada pemenang tahun-tahun sebelum ini . Insyallah . Oleh kerana saya telah menambah hadiah , saya memerlukan kerjasama dan bantuan daripada awak awak awak dan awak untuk bantu saya klik iklan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ini dan memastikan bahawa iklan tersebut habis loading . Kerjasama daripada peserta amatlah saya harapkan dan tak akan saya per-sia-kan bantuan anda . Pada yg nak exchange link , boleh tinggalkan link kat ruangan komen. Jujur ya ?

Sekali lagi saya nak ucapkan selamat berjaya kepada mereka yg join . Terima kasih juga saya ucapkan kerana sudi menyertai pertandingan tak seberapa yg saya anjurkan ini .

Yg benar
Share:

5 comments:

  1. Okee ^_^
    Nak Exchange ?

    1. http://bit.ly/ZvfHCg
    2. http://bit.ly/ZvfQ8z
    3. http://bit.ly/ZvfO0z
    4. http://bit.ly/Zo569O
    5. http://bit.ly/15xEd4T

    Thank YOuu .. :v

    ReplyDelete
  2. wah... :) cantik ayat.. hehe

    ReplyDelete
  3. done :) nak exchange link >_<
    http://bit.ly/ZpIXIn
    http://bit.ly/12n9pGD
    http://bit.ly/14hm7AW
    http://my.sharings.cc/fatinalyaa/share/CapitalFMSweep

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini