Sunday, 9 June 2013

Says begini (y)


Muekeke . Sejujurnya saya rasa Says lagi awesome dari ChurpChurp. Tapi bagi saya , kedua benda ni best begitu juga dengan Heartbeat . Mungkin payah dan susah nak kumpul earning . Tapi bila dan cashout dan duit dah masuk , semua kepayahan tu hilang .
Nikmat k nikmat . Haha mengalahkan orang malam pertama pula gaya aku post ni xD bengong . Anyway jom daftar Says dan jugak ChurpChurp . Percuma sahaja .

Share:

7 comments:

  1. churp2 pun x dapat nak buat..x pandai..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. says ? churp churp ? heartbeat ? boleh terang kan nih apa ?

      Delete
  2. cik siti dah ada says....tapi da tak seactive dlu...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu takpe ;) kalau dah ada kerjaya , kena tumpukan dulu yg tu hihik . yg online smua ni sekadar kerja sampingan :3

      Delete
  3. akk punye baru rm12 dik..hihi..da xaktif cm dlu..fokus churpchurp ajela...tupun lagi rm30++ baru leh cashout :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik tapi best sebab benda ni cepat je cashout berbanding churp churp

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini