Monday, 1 July 2013

Segmen Exchange Earning

Assalamualaikum . Miraa ada dua hari free dan 10am Isnin ni dah mula busy semula . Well tak tahu lah nak buat apa kan selain buat kerja . Miraa pun dah lama tak main klik-klik iklan . Kepada yg nak join tu korang wajib copy code kat kotak ni dan paste kat entry korang . Tak susah pun kan ?

                                  Follow www.MiraaHussin.com . Tekan button Join This Site
                                  Kemudian tekan button ni .
                                  Dan yg terrrrpenting , wajib klik semua ni :      
                                  Tag 2 orang kawan korang
                                  Paste entry korang kat ruangan komen
Fyi , miraa akan klik jugak link korang tuuu ~ Kan namanya exchange earning ? Hahaha .

Cara paste code kat entry
1. Klik HTML
2. Paste code kat ruangan entry
3. Publish entry tu
*Sebelum publish, tekan Compose dan masukkan link iklan korang*
Tamat: 1 Julai 2013 // 9pagi
Share:

35 comments:

  1. http://www.cikfie.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  2. Join..
    aejarstories.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  3. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/06/hi-saya-join-segmen-ni-daripada-miraa.html

    ReplyDelete
  4. http://cadburyhana94.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  5. http://yayaomeyy.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  6. done follow your blog..done click earning

    follow me back here --> Follow me

    leave ur link here --> Segmen Exchange Earning

    tqvm..happy blogwalking

    ReplyDelete
  7. Join :)
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  8. http://yayaaaank.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. miraa,saya done klik iklan awak . ;-)

      Delete
  9. http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  10. http://umikasum.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  11. http://anisfarhoney.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  12. http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/06/monday-1-july-2013-segmen-exchange.html

    join ^^

    ReplyDelete
  13. done klik !


    http://xeerazara.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  14. http://tampawan.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  15. http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  16. http://sabghina.blogspot.com/2013/06/hi-saya-join-segmen-ni-daripada-miraa.html

    ReplyDelete
  17. http://princessnuruld.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  18. Join dah...

    http://whatilike-my.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  19. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum.. akak join
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    Done click ads Miraa with Taylor University, 8TV Showdown, Proton, Taylor University, Taylor University, 8TV Showdown, Jacobs, El Proposal, The Incontinent Truth, Rexona Move and OnlinelahTauke

    ReplyDelete
  21. http://akubudakcutez.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  22. Mira join :)
    http://pinkitusweet.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  23. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/06/hi-saya-join-segmen-ni-daripada-miraa.html

    ReplyDelete
  24. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/06/segmen-exchange-earning.html

    ReplyDelete
  25. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/06/hi-saya-join-segmen-ni-daripada-miraa.html :)

    ReplyDelete