Saturday, 1 June 2013

Tutorial: Pasang gadget Instagram pada blog

Assalamualaikum . Hello . Hihik . Ada yg tanya macamana nak pasang gadget Instagram pada blog . Okay ini caranya . Mana? Korang tengok dalam video ni . 

Btw sy tak berapa tahu lah kenapa some buat takde keluar gambar . Mungkin sebab korang bagi private kut tu yg dia tak nak keluar . Haha . Anyway ini link yg miraa guna dalam video tu .
Share:

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini