Saturday, 1 June 2013

Tutorial: Transparent header via Adobe Photoshop cs4

video

Share:

3 comments:

  1. wahhh kak mira . semenjak dah dapat lappy baru ni, semua tutonya dibuat video ^^ hmmm akak pakai laptop acer yang baru tu an ? samalah dengan Nurin ni hah and btw, akak record viedo ni dekat software "steps recorder" tu ke ?

    ReplyDelete
  2. As-Salam Mira, bro kongsikan entri ini kat FB Fanpage: http://www.facebook.com/bloghasrulhassan

    Terima kasih.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini