Thursday, 11 July 2013

Busy dan...

Assalamualaikum. Yeah berkurun dah tak update blog. Mesty korang benci dah masuk blog ni dan bencikan miraa. Apa boleh buat. Miraa tak dapat nak halang apa yg berlaku. Line miraa kat sini sgt awesome. Tak pernah lagi miraa miss update blog sebelum ni dan boleh pulak tetibe taley bukak blogger kat laptop. Kaahhhkkk tuih betul. Miraa skg ni memang lah dudo kat Sarawak. Tapi masih sik pandai klaka bahasa sitok. Hahahahha so jangan lah ckp or tanya miraa in sarawak k?  Ada pulak kang pang. Hihihihi.

Miraa busy sehinggakan blog orang masih byk yg tertunda. Kalau boleh nak refund. Tapi drg masih nak miraa buat. Maafkan saya :'( lelagi yg ada kerja kat blog tu. Memang betul2 susah. Miraa tak tahu knpe laptop ni tak nak makan line. Wifi tanak, broadband taknak. Eee menyusahkan betul lah. Tapi happy gak ah sebab harini dapat banyak sikit bintang utk mini project. hihihi. My team is the greatest. Cewah. Hahaha.

Okay lah. Nak pergi siap sedia mandi and all sebelum berbuka puasa. Kbai.

Share:

6 comments:

  1. olooo...sian dia bz.. selamat berpuasa mira!!

    ReplyDelete
  2. Huhu , btw selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan .. ^^
    jom join ga raya,ad bnyak duit raya n hadiah..

    http://nooramyma.blogspot.com/2013/07/siapa-maw-duit-raya-rm50.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini