Sunday, 18 August 2013

Back to Politeknik Kuching Sarawak ( Penjara)

Assalamualaikum . Hi guys . So recently I posted about me going back to hostel . Well here I am with my lovely room mate . Ngaha . The moment when I woke up I saw my phone bleeping . Eh apa kah itu ? Then bila buka rupanya AA bagi tahu that my flight kena delay . Sedih ? Hell no == happy ah . Then gerak dari rumah 1PM . Mom drive . Next pergi airport . Check in then print boarding pass . Weehuu . Jumpa Izzah . Kawan Feirah . So kitorang 1 flight . Duduk bersebelahan lak . Hoho . Idk what I was thinking but on the plane asyik bergambar dan yes I did some how in a few minutes lelap kan mata .
Sampai je airport , tunggu mem jemput . Wooo ~ Lajuu woo dia bawak ~ Cepat sampai poli . Tapi yg tak senang hati pakgad tu ! =,= banyak beg aku dia tabagi masuk guna kerata . So just imagine dari gate depan saaaaaaaaaaaaampai dalam bawak beg berat . Nasib baik ada Nur dengan Nik . Sampai bustop dalam tu tah dalam berapa puluh minit . Then duduk kejap . G kafe . Duduk agi . Then naik serama haigo . Dah aras 4 tu faham-faham je lah berapa puluh minit nak sampai . Start from aras 2 , Nur yg angkat beg tu . Peh gile kuat minah ni xD untung Syukri tu . Hahaha . Aku ni dok ketar dah kaki hahaha .
Sampai je bilik , mula unpack barang . Mula serang meja . Buka semua kertas lama yg dah comot dan tukar kaler pink pokadot . Hahahaarrr . Berjam-jam diurus .. Then lekat gambar . Susun kotak-kotak comel kat sana sini . Susun lagi stationary .. Fail-fail yg menimbun ... Hoho . Dah molek . Then pergi bukak almari dan lipat kain yg sendats haha . Then simpan dalam kotak pink yg shumil .. Hoho . Bukak je beg kain , mula lagi masukkan kat hanger . Wee ~ Banyak dah baju den :p haha . Kain yg mudah kusut simpan kat hanger , kain yg selalu pakai lipat je especially the skirt and the ...seluar . Haha . Dan berlarutan lah disusun sampai tak sedar dah pukul 11.30PM . Haha Feira suh g mandi dulu . Then g mandi lelaju . Woi takut den . Haha selesai je mandi , tuala letak kat kepala dan tengok lantai . Takut tengok cermin haha . Wee lari g bilik terus .

Dalam jam berapa entah terus terlelap . Haigo ... Tapi yg best nye dapat call Umi then dia kata Nov kompem dah pegi KL . Wee ! Nak meet tak ? Jom :3 Haha . Nanti lah tulis lagi :3 Kbai
Share:

2 comments:

  1. ow..student poli rupanyer..slamt menmpuh kehidupn peljar kmbali!

    ReplyDelete
  2. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw, let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

    Terima kasih :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini