Monday, 2 September 2013

Off to Kuala Lumpur

Assalamualaikum . Hi guys . Agak lama jugak ta update blog ni . Semakin hari semakin ditimbuni oleh sarang labah-labah. Ada lagi ke pembaca blog ni? Tah . Kalau takde pun apa boleh buat . Hihi . Kononnya nak update sekali sehari blog ni bila dah masuk semula ke poliku . Nampaknya tak kesampaian . Begitu padat jadualnya dan begitu banyak assignment yg perlu disiapkan . eh lari dari tajuk . Okay actually dah plan dah dari duluuuuuuuuuu lagi nak pergi kl . Yela . Tipu lah miraa kalau tak kata nak jumpa si dia ==. Then akhirnya dapat jugak pujuk umi . Hehe . This year I'm 18 so my ca$hing-ca$hing dah boleh keluar $_$ hehehe ! Dan miraa dah decide . Tak nak lah iPhone or iPad . Tapi kalau dapat , fhuuuahh hahaha .

So there I go seharian dan seminggu malah dah masuk bulan September ni asyik senyum-senyum sepanjang hari . Haha . Tak sabar konon nak pergi sana . Btw I'll be there with my Umi and Adi . Weee ~ Dah rancang dan dah seminggu dua happy-happy . Tetiba en kata dia LI awal =.= ! Siapa tak sedih . Haigo . Tapi insyallah area dekat-dekat je . Kalau jauh, apa boleh buat lah . Tunggu lagi cuti sem depan . Bio dio blanjo =.= hahaha . Selain tu , miraa dah plan nak jumpa Ekin ngan Lin . Hahahar . Dah berkurun kenal kat mLife , sekali pun tak pernah jumpa . Nak jumpa ateyn gak but dia duk JB . Hmm . 

Well , tiket dah booking . Tunggu je lagi November ni datang . Hehehe . Tiket pergi KL dah beli . Tapi tiket balik ke Sabah belum pun beli haha hebat betul kau ni miraa . Now masih lagi tertanya-tanya adakah draft jadual exam yg diupload kat laman web poliku tidak akan ada sebarang perubahan ? Dan sungguhkah ku akan mendapat asrama sem hadapan ? Ya Allah .. Mudah-mudahan miraa dapat jugak dudok asrama 5 bintang ni :'D ! Okay thats all kut . See ya in KL this Nov ~ Lalala
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini