Friday, 4 October 2013

Mata ikan . Yeay nak pulang~

Assalamualaikum . So finally I've updated my blog. Tu pun tak tahu sangat nak update pasal apa.
This week I donno what happen but memang stress . Migran datang but act like it tak datang hahaha.
So, my lovely roommate ad order benda fisheyelens ni from one shop on facebook. 
kalau mine pre order so lambat lagi sampai. and yeay kitorang semakin mengadap camera hahaha .
Contoh nya macam yg kat atas dan image bawah ni . Huhuk
Hoho enough about that . Hummm this week Im still here in this Poliku dduk dalam asrama .
Wehehe test sana sini dan next week will be my AA101 and also FP101 test . Wehehe a lot of things is going on but I can talk about it publicly hahar . Anyway, next Friday I'll be in Sabah celebrating my 18th Bday with my family ^^ wohoooo
nanti sampai Sabah, tengah malam duduk kat hotel dan esok pagi terus go jalan-jalan
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ~

Dear dad, I hope you'll be in good condition and feelin' good day by day :')
Chemotherapy is something that is ... :'( 
Semoga baba kuat nanti ... and those disease and cancer that you are suffering will go..
Amin ..
Share:

9 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini