Friday, 31 January 2014

Wednesday, 29 January 2014

Monday, 27 January 2014

Saturday, 25 January 2014

Busy | Doodle | Friends | Sabah (Entry bergambar)

Assalamualaikum . Wee akhirnya selesai part buat line kat doodle . 
Miraa buat secara beramai-ramai . I mean sekali gus . Hahah . Takde la susah nanti .
So this is few of the doodles yg setakat ini saya mampu sketch dan pasang line .

***
Tak sangka tadi akhirnya impian kan keluar bersama lagi 5 rakan miraa berjaya 
Dengan ditemani oleh juru gambar kami pada haritu iaitu Jijy hahaha .
Let the pictures do the talking .

Thats all ^3^
A bit busy sebenarnya sebab next Friday balik Sabah dah untuk cuti seminggu .
kbai

Friday, 24 January 2014

Thursday, 23 January 2014

Coming soon giveaway by Miraa Hussin

Assalamualaikum . Hee . Dari awal bulan lagi kononnya nak buat giveaway . Tapi hadiah asyik habis . So .. Maybe this is a good time to review something . Eh apa ini bahasa pelik sangat haha . Comel kan bag Mario ngan Duck tu . Rasa nak buat tu as hadiah ga ni . Tapi tak tahu which one should I buy for tha prize . Kalau beli dua-dua, pokai lak miraa kang . Haha . So ... Can you guys help me to make decision on which should I buy as a prize for the ga ? weeeeee ~

Tuesday, 21 January 2014

Monday, 20 January 2014

Saturday, 18 January 2014

Thursday, 16 January 2014

Doodle: Married couple on a Vespa

Assalamualaikum . Weeeeee~ 
second order untuk married couple doodle . Kali ini order daripada akak Lia .
Sebenarnya akak Lia orde untuk full edit blog . Tapi saya saja upload dulu gambar doodle ni.

Sunday, 5 January 2014