Thursday, 23 January 2014

Coming soon giveaway by Miraa Hussin

Assalamualaikum . Hee . Dari awal bulan lagi kononnya nak buat giveaway . Tapi hadiah asyik habis . So .. Maybe this is a good time to review something . Eh apa ini bahasa pelik sangat haha . Comel kan bag Mario ngan Duck tu . Rasa nak buat tu as hadiah ga ni . Tapi tak tahu which one should I buy for tha prize . Kalau beli dua-dua, pokai lak miraa kang . Haha . So ... Can you guys help me to make decision on which should I buy as a prize for the ga ? weeeeee ~
Share:

3 comments:

  1. comel je beg2 tu..mesti ramai yg nak join nnti..
    klik DIY awak^^

    ReplyDelete
  2. wahh ! tak sabar =) dua dua comell ! ^^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini