Thursday, 20 February 2014

Sale Sale Sale ! Fake Braces on sale !

Ready stock fake braces is on SALE !
Upper teeth only
Normal price RM80
Sale price RM60
Free shipping via Pos Express

Pair/complete braces upper & lower teeth
Normal price RM110
Sale price RM80
Free shipping via Pos Laju

Place your order now . PM or ;
E-mail : miraahussin@gmail.com
WeChat : miraahussin24
WhatsApp : 017-8174610

Note/reminder
  This sale is only valid until 28 of February 2014  
Take note. Thank you.

Tuesday, 18 February 2014

Cause I'm so fly ✈

Assalamualaikum .

Hihi . Boring dah blog ni . No updates, no new tutorials and no new doodle freebies . Busy sangat dengan blog orang lain . Hello again . Well not much to update . I'm kinda confuse . Legend said that February is a romantic month . But from what I observe and saw , ramai pulak yg patah hati , putuih cinta dan clash on this February . So the legend ends lah kan ? Haha . Every where mesti ada orang berjiwang . Kat Facebook , kat Tuiter kat WeChat apa tah lagi . Putuih cinta ja . Dan saya sangat-sangat terkejut for some big names pun clash . Yaiks ... Big names pun boleh clash , apa tah lagi yg small-small names . Brr .. Harap-harap lah tak clash . Dah siap plan nak tunang tu next year :3 etttchhh hahah .

Nevertheles , now I'm back with topup biz . Tapi belum lagi lah . Sebab kinda need ca$hing this month . Dah lah bulan tua . Haha . Last Saturday check ticket RM205 . Then on Monday dah jadi RM257 . Pfft . Terpaksa book tadi . Tu pun dah naik ke RM277 . Tak masuk lagi payment for transportation . To where will Miraa go ? Tak kemana pun . Balik Sabah je . Got interview AGAIN for SPA8 . Tak tahu ler dapat atau tidak kali ni . Dah putuih harapan nak mengharap . Hahaha . I'll be flying on 26 Feb @ 8PM and will come to Poliku again on 27 Feb @ 3PM . Aww . So gile . Berapa kali dah naik kapal ~.~ Bosan dah saya sebenarnya . Then on 14 March pula I'll be there in Keyyel :3 haha dan balik ke Poliku on 16 March . Sekejap je actually . Dan after that focus on final and finally Semester Break on April . Guess what ? Naik kapal lagi . Aduh aduh aduh . Then on May kalau jadi terbang lagi ke Miri . Kalau jadi lah . Hahaha . Kalau tak ke Miri , maybe ke KL then Langkawi . Who knows . 

Okay . Got tones of work to be done. Tutorials , lab exercises and also my Discrete Mathematics test tomorrow . I was like ohemjih all day long cause I didn't touch my book . What did I do ? Tengok Free Bird , main Adobe Illustrator dan buat doodle sambil buat blog . Hahaha . Sometimes I do wish to stay home and buat kerja di rumah saja sambil tunggu dipinang . Ayoyo . Haaha . Okay . Thats all .Bye bye my online diary . Btw , please ... Its my blog . I can write anything right ? Hehe . Ok 

Monday, 17 February 2014

Monday, 10 February 2014

My March plan ♥

Assalamualaikum .
ugly TT.TT

Weee ~ I know its been a while since my update about life . Hoho . Tak tahu lah kenapa makin lama makin takut nak update pasal daily life kat blog . Agaknya takut dikecam . Cewah . Hahaha . Krik krik kri je bunyi cengkerik . Well for those yg join #SBB2013 untung lah . Huhu . I'm gonna be late a week . Kira nak datang event tu tapi flight minggu depannya lagi :3 hehek. Yg friends dengan saya kat WeChat tu mesti tahu apa saya bebelkan . Yeah . I'm gonna be in KL for 2 days . Maybe for an event that you don't even know wujud . Ceh . Hahaha .

Well , I asked my mom and dad's permission already dan dah diberi keizinan untuk datang sana . Hehehe . Siapa pula yg tak gembira kan ? Huhuhu ! Tak sabar pula hati kitew . The plan was , to meet bakal mertua . Amboi . Then some event . To Port Dickson and of course do some shopping . My mom dah siap-siap tu kata nanti nak kirim duit beli tudung . Huhu . Tak sabar rasanya menanti bulan March tiba . Hehe and the most exciting things that happened to me today is ...

Hehehe I told my mom about meminang and she said suruh datang jumpa baba . Datang masa raya . Dengan family. Its a yes right ? Howeh howeh howeh . Hahaha . Perasan -_-' tapi apa salahnya nak kahwin . Matang jugak sikit pemikiran ni nanti kan ? Ni masih lagi childish -_- haah .Who cares . Okay . Too exited . Laughing laughing dari tadi seorang diri dalam bilik ostel nih . Kikiki . Maaf dah lama tak buat tutorial ^_^ hehe . See you later . Hee

Tuesday, 4 February 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you. This will be my first GA entry for this year *maybe* tak ingat xD
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :
AHR Boutique, WA beauty E'Shoppe, Syiela d'beauty, Zinnia Z A Zinnia, Puteri Jelita Shoppe,
Annia's Health & Beauty Shoppe, Dedeqdewishes Boutique,
Nurul Yui Collection, Nini Bizshop, Reddelima.com

The prizes for this Giveaway's is so awesome and f-f-f-fabulous . Bukan susah pun syarat-syarat yg tertulis . Wee~ Awesome .... So why don't you guys have a try and maybe you're the lucky one? Muahahahah . Bak kata Gayn dalam movie Turbo "So take a chance, and risk it all" ! Tak ada pun risk join ni . Hahaha . Have a shoot ebelibadi . Kbai :3

Oh wait . I've covered all ~ I mean , dah like dan follow ^_^

Monday, 3 February 2014

Saturday, 1 February 2014

February ♥

Assalamualaikum .
*bunyi cengkerik*
Yeah macam lah ada pembaca blog ._.
Buahaha its been a while tak update blog bukan berkenaan dengan blog edit and doodle order .
Its really a kinda busy semester for me. Not caused by assignments , but caused by biz and also well...
Tests and quiz and blablabla . This sem was quite fun for us sebab banyak masa free . *kot*. Masa sem 1, furrhhh ~.~ its like 24/7 kat library and cafe berbincang dan buat research pasai assignment. Padahal buka laptop juga pun guna Google hahahar. Tak sangka dah masuk sem2 kat Poliku . Hmm.. Oh! I almost forgot!
Buahahaha . Seriously saya tak ingat dan harini *waktu update post* dah masuk pun 2 Feb ~.~
Bukan lupa sepenuhnya. Just lupa nak update . Blog pun masih lagi berwajah sama seperti dulu. Busy.
Yeah busy dengan blog orang lain. Perlu siap kan . Semuanya perlu siap sebelum saya masuk ke asrama semula. Sebab once Im in hostel, lagi SLOW-ish lah meng-edit blog dan bermanja-manja dengan HTML.
Oh btw, kinda suka dengan Fun-da-mental of Programming . Tak tahu lah kenapa . Mungkin sebeb dah faham kot sikit-sikit pasal course tu. Buahaha . Dan ada lah juga cuba-cuba meng-apply lagi UPU sekali lagi.
Who knows I might get it. But and again.. Hehehe .
Who know I might tergelincir ke course yg lain. NURSING. Yeah . That thing . Saya tak dapat untuk panggilan Oktober lalu. Kesiang kan ? Humm i.i fyi, my heart was going to explode bila tak dapat sebab masa tu memang dah desprete sangat nak jadi missy. Puikh. Missy gemuk hahaha . SO WHAT.
HAVOC hahaha . Well, just wait and see what will happen to me . 
Tried applying arts also. Kalau dapat. Ulala :3
Well one thing for sure . Sekarang tengah keliru actually. 
Arts , IT, medic
Which one ? IDK . I want it all .
"How about biz, Miraa?"
Well for that, no need to choose . Cause thats what I'll do for my second job.
Buahaha . But who knows right? Maybe someday biz is all what I'll do.
Wooo $$$ hehe .
Okay thats all . Hello February and sorry to all of my fellow followers cause I didn't update any interesting posts nomore i..i really ~ parson
xoxo Miraa 
*5 minutes later*
OMG ! Aku tak percaya yg aku fikir harini dah 2 Feb ! Hahahahaha! 
Padahal baru masuk 1 February hahahaha what what what what xD
Ok malas nak perbetulkan semua ayat diatas . hahahahaha
Kbai .