Tuesday, 18 February 2014

Cause I'm so fly ✈

Assalamualaikum .

Hihi . Boring dah blog ni . No updates, no new tutorials and no new doodle freebies . Busy sangat dengan blog orang lain . Hello again . Well not much to update . I'm kinda confuse . Legend said that February is a romantic month . But from what I observe and saw , ramai pulak yg patah hati , putuih cinta dan clash on this February . So the legend ends lah kan ? Haha . Every where mesti ada orang berjiwang . Kat Facebook , kat Tuiter kat WeChat apa tah lagi . Putuih cinta ja . Dan saya sangat-sangat terkejut for some big names pun clash . Yaiks ... Big names pun boleh clash , apa tah lagi yg small-small names . Brr .. Harap-harap lah tak clash . Dah siap plan nak tunang tu next year :3 etttchhh hahah .

Nevertheles , now I'm back with topup biz . Tapi belum lagi lah . Sebab kinda need ca$hing this month . Dah lah bulan tua . Haha . Last Saturday check ticket RM205 . Then on Monday dah jadi RM257 . Pfft . Terpaksa book tadi . Tu pun dah naik ke RM277 . Tak masuk lagi payment for transportation . To where will Miraa go ? Tak kemana pun . Balik Sabah je . Got interview AGAIN for SPA8 . Tak tahu ler dapat atau tidak kali ni . Dah putuih harapan nak mengharap . Hahaha . I'll be flying on 26 Feb @ 8PM and will come to Poliku again on 27 Feb @ 3PM . Aww . So gile . Berapa kali dah naik kapal ~.~ Bosan dah saya sebenarnya . Then on 14 March pula I'll be there in Keyyel :3 haha dan balik ke Poliku on 16 March . Sekejap je actually . Dan after that focus on final and finally Semester Break on April . Guess what ? Naik kapal lagi . Aduh aduh aduh . Then on May kalau jadi terbang lagi ke Miri . Kalau jadi lah . Hahaha . Kalau tak ke Miri , maybe ke KL then Langkawi . Who knows . 

Okay . Got tones of work to be done. Tutorials , lab exercises and also my Discrete Mathematics test tomorrow . I was like ohemjih all day long cause I didn't touch my book . What did I do ? Tengok Free Bird , main Adobe Illustrator dan buat doodle sambil buat blog . Hahaha . Sometimes I do wish to stay home and buat kerja di rumah saja sambil tunggu dipinang . Ayoyo . Haaha . Okay . Thats all .Bye bye my online diary . Btw , please ... Its my blog . I can write anything right ? Hehe . Ok 
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini