Tuesday, 4 February 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you. This will be my first GA entry for this year *maybe* tak ingat xD
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :
AHR Boutique, WA beauty E'Shoppe, Syiela d'beauty, Zinnia Z A Zinnia, Puteri Jelita Shoppe,
Annia's Health & Beauty Shoppe, Dedeqdewishes Boutique,
Nurul Yui Collection, Nini Bizshop, Reddelima.com

The prizes for this Giveaway's is so awesome and f-f-f-fabulous . Bukan susah pun syarat-syarat yg tertulis . Wee~ Awesome .... So why don't you guys have a try and maybe you're the lucky one? Muahahahah . Bak kata Gayn dalam movie Turbo "So take a chance, and risk it all" ! Tak ada pun risk join ni . Hahaha . Have a shoot ebelibadi . Kbai :3

Oh wait . I've covered all ~ I mean , dah like dan follow ^_^

Share:

15 comments:

  1. hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

    jemput singgah ke segmen saya pulak.. kalau boleh jemput la follow skali.. hehe..

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    gudluck..

    ^_^

    ReplyDelete
  2. Good luck
    singgah sini

    http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  3. good luck
    sy singgah sebentar

    http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  4. Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

    ReplyDelete
  5. thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
    senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
    good Luck :)



    admin,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete
  6. Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
    Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

    http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  7. hai, saya datang singgah sini dari http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    jemput singgah ke blog saya pula :)

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan saya dari Segmen yang sama datang singgah , jemputt yea . Goodluck Awak-2
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/lucky-giveaway-by-tisya-fd.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/superb-giveaway-by-miss-1826.html

    ReplyDelete
  9. Saya datang dari Planet yang sama. Saya ditugaskan untuk mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
    http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. hi also from the same GA, all the best kay, visit2 me back ;)

    http://marionettelifegoeslala.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  12. Good luck..dari GA yang sama..

    http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  13. zafirah here :) dr segmen kak shida..jom BW

    http://zafirahzarrae.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. congrats!!!! :D Kita semua pemenang Giveaway 5k Dunia Sebenar Shida
    hihihik.
    Qila singgah jap hiks.

    ReplyDelete
  15. HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula ye :)
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini