Friday, 4 March 2016

Mia Boat Noodle 🍜

Assalamualaikum


Off day baru-baru ni Miraa keluar ngan Umi after 2 bulan tak jumpa. Yes, 2 bulan gittew. Hahaha. So macam biasa lah port lepak kat Imago. Right after Umi sampai terus pi cari makan. So we tried Mia Boat Noodle. As for me hari tu dah pi makan ngan Lia. Now makan dengan Umi pula ahahah. 

The difference is masa kat 1B dengan Lia, sikit je orang sebab kat sana baru buka branch tu. Tapi kat Imago, fulamak. Siap line up lagi sebab full. 

As for me okay lah. Ye lah. Mana tak okay nye kalau makan pun sampai berapa bowl entah. Hahaha.

Till then, ttfn 💋
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini