Monday, 4 July 2016

mm. hi. lol.



The story of my precious lunoks and why I can't get rid it off me. Uhuk. Welp. 
No baju raya for me indeed. No raya anyway. ⠀ ⠀ 

Hahaha. Siapa yg konon nak diet dari tahun lalu tapi sampai sekarang sama juga tak kurus-kurus raise your hands up 🙌🏻 Cause you're not alone. Berhari raya lah dengan lunoks yg cumils. ⠀ ⠀ ⠀


 P/s: Lunok ni [lemak] in dusun
Share:

2 comments:

  1. memang semua masalah orang malaysia ni. kuat makan! haha. makanan sedap2. nak buat camner kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Tu la... Makanan semua sedap. Hmm 😂

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini