Friday, 7 October 2016

Bae ke Sabah #zaenuramirastory


Assalamualaikum. Heh hehh hehh... Selama ni duk hapdet-hapdet pasai bae kat pesbuk kat tuiter kat wicet kat blog dengan ayat-ayat budak hingusan gitchu. Kalau nak scroll entry lama pun tak sanggup lah nak baca. Dah edit kot semua sebab too childish :D 


So ceritanya pada bulan Julai lalu, si baeeeeee ni dah bawak parents dia berjumpa dengan family Miraa. APODIOOOO? Yes. Sini bah diorang di Sabah tu hari tu. Hahaha. Tapi for 3 days je lah. Hehe. Okay itu saja :')


HAHAHA apa-apa pun, doakan yg terbaik untuk kitorang... Mana lah tahu, tahun depan dapat kad jemputan. EH?! Hahaha amin... Okbai. HAHAHA.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini