Wednesday, 11 October 2017

Bermalam Di My Nurul Campsite


Hi. So I've been blogging late these day. (whut??) Hahaha. So hye guys. So today I wanna share to you guys about my first ever camping experience. YES! First time in forever. 

As you all know, we opened My Nurul Homestay back in 16 Sept ago and our Sulap Paluh 1.0 is officially open for people to check in. Now in our place, we also provide camping site. Haha kemain english tapi tajuk Malay. Satgi kena kecam.

Berbalik ke cerita asal, ini merupakan pengalaman pertama untuk Miraa stay di dalam khemah. I mean bermalam. Sebelum ni tak penah langsung tidur dalam khemah. Dulu masa sekolah rendah ada camping tapi disebabkan cuaca yg tidak mengizinkan, weolls ended up tidur dalam kelas atas arahan para cikgu weolls.

Uolls ada dua option. First sewa tapak khemah sahaja which only cost you RM15 and second, sewa tapak khemah dan khemahnya sekali at only RM30. Buat masa ini kami hanya ada dua buah khemah. So kalau uolls nak ber-camping ramai-ramai sila lah bawa khemah sendiri. (alaaa macam tatau) ahaha




Pagi yg cerah, kini sudah gelap. Dan begitu juga dengan cuaca yg tiba-tiba hujan. Hahaha. Tapi kejap je lah. Masa tu hujan. So basically weolls dapat merasa aircond natural yg tiada button turn off. Lol. Yet it was fun lah. Dah lah takdakk nyamuk. Sejuk pulak tu. Hahaha but I recommend you to bring your sleeping bag lah sebab kitorang tidak menyediakan sleeping bag rental buat masa ini.

Okay lah takde benda pun nak share "experience" ni konon. Hahaha. Aight. Ttfn.

For more details about My Nurul Homestay boleh lah singgah kat Facebook kami :)

Sunday, 10 September 2017

Late Night Entry: Idk

Have you ever just think that you didn't belong or fit in where you already in/at? Suddenly a wild thoughts of mine appear in a flash. 

Really don't know if its real or not. Cause all I know it is near. Not sure to argue or to what or what what. Cause I don't even know what it is.

I've learnt something and so much for the past few years of getting outside of your comfort zone and tries new things that you could never think of before. 

The more I think of it, the more pressure I get. Thus, I can't do anything right anymore. It all collapse like it's in a time-lapse mode.

I don't even know myself anymore.

Saturday, 9 September 2017

Homestay Coming Soon!

Hey everyone.
So for the past few months, our family is definitely into a new type of business.
Currently my aunt's homestay is already operating.
You can check it out from my entry before.

This 16th September 2017...
My mom's homestay will be open.
We'll stay there a day before to experience ourselves.
Will let you know the how(s) in my next update.

So yeah. That's all what I wanted you guys to know for know.
But you can always check on us on our Facebook page or Instagram.
Cause we update there very often. (More like everyday I can say haha)

Facebook: My Nurul HomestayInstagram: @MyNurulHomestay

Didn't blog too much for few years.
I know. Cause I really don't know what to write.

Oh. If you notice, I've change my blog layout.
Hehe. Feeling old yet? Lol.
Okay bye guys. See you soon.

Wednesday, 31 May 2017

Rumah Atas Pokok di Papar, Sabah

Assalamualaikum and hellow mellow marshmellow to everyone who is currently reading my blog post. Its been a while. Lol.

Aight. A very quick update. Pernah dengar kan how some people perli us Sabahan about tinggal atas pokok? That is very common tho. Haha. Well have you ever seen one? If yes, good. Haha. So this is my aunt's current project. Rumah Atas Pokok, and believe me. It's really on top of a living tree.


Well, its currently under constructions. 
Do like in Facebook ( Ponohuan homestay, Papar Sabah. )

Till next time! Good bye.

P/s: Tadi sebenarnya idea banyak nak taip, tapi bila dah bukak blog terus hilang hahaha. Kbai

Monday, 20 March 2017

14 March 2017 - Accident

Assalamualaikum...

Syukur alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk menaip entry hari ini... Masih diberi kesempatan untuk berjumpa dengan Umi lagi... Nak diceritakan lah last week Miraa terlibat dengan kemalangan jalan raya. First time terlibat. Ya Allah. Pedih. Trauma. Entah lah. Drive tak jauh mana pun. 45km ja. Few km lagi nak sampai Desaru Utama. Lain pulak jadinya. Hehe.

 
Miraa drive Axia from Desaru Utama to Pengerang, right after that drive to Kota Tinggi and then balik semula ke Desaru Utama. Tapi kita tak expect pun akan berlaku kemalangan kan. Masa nak balik DU tu lah eksiden... Around 1km from simpang ke Sg. Mas, boom. Ranap sang Axia.

I can't say much. Cause I'm still traumatized :'(

What I wanna say is, kalau uolls penat dan lantak lah jarak destinasi korang tu dah dekat. Berhenti lah kat tepi jalan, dan rehat kejap. Don't push yourself. Cause you don't know what might happen to you. Syukur alhamdulillah Allah masih bagi Miraa peluang untuk hidup... The words that came out from the officer masa buat report tu bikin seram... "Nasib baik Kembara kau bertembung dik, depan Kembara tu lori trailer tau. Kalau lori tu yg kau bertembung, dah innalillah dah kau." :'D

Thats all kot... Kenangan manis dan pahit, akan kekal dalam blog yg dah bersawang ni. Semoga kejadian ni memberi pengajaran lah pada orang lain. Ni entah berapa lama pula Miraa akan fobia bawak kereta. Kalau cepat recover.. Okay lah. Kalau tak, mereput lah kat rumah/office.. Ttfn..

Friday, 17 February 2017

Hectic year end and new year

Assalamualaikum.

Tak perasan dah masuk tahun baru tapi blog tiada entry baru. Been busy since forever. Banyak benda yg tak settle dan bila dah settle, ada lagi new task. HAHAHA. Macam robot doe. So here's a short re-cap on what happen for these few months..

2016 November 6th - Flown to JHB with ma bros
So here I'am studying how to be rich HAHA. Ndak bah.

2016 December 3rd - Off day to KUL
  
Mih mih mih mih mih. Jumpa cik tunang & bakal family in law

2016 December 14th - Mum goes to JHB and we're off to KUL and mom off to BKI
  
  
 2017 January
Then idk ... Some thing went wrong and I got depressed.

2017 February 8th - Bae goes to JHB
 
Selesai je kerja, tunggu bae at ROK. Hujan lebat masa tu. Maka lepak dulu... Sebab wiper tetiba rosak hahahahahaha . Then we're off from Pengerang to JHB. Wehee. Jumpa family in law *bakal* huhuhu 

Recently
And then I got this new habit of buying foods from outside instead of cooking. Really bad bad bad habit . HAHAHA
Thats all. I wish that this up coming March will be go well as planned. Hehehe.
Follow me on my instagram @ miraahussin24