Wednesday, 3 April 2019

Tempat Menarik Di Papar Sabah | My Nurul Homestay

Tempat Menarik Di Papar Sabah | My Nurul Homestay | Assalamualaikum wbt.


Ha! Kamu tercari-cari tempat bercuti mandi manda sungai disekitar Papar yang murah-murah? My Nurul Homestay salah satu lokasi yg kamu boleh cuba pergi. Kenapa My Nurul Homestay antara yg murah? Okay.


Day trip.
Untuk yg tidak merancang bermalam, boleh pergi sini. Waktu operasi My Nurul Homestay 10 pagi hingga 5.30 petang setiap hari. Bayar yuran masuk dan banyak benda free of charges yang My Nurul Homestay tawarkan.

Yuran masuk
Dewasa RM5
Kanak-kanak 6-12 tahun RM2
Bayi free of charges

Apa yang termasuk dalam pakej day trip

  • Rakit
  • Tali Tarzan
  • Tempat terjun
  • Kopi (Lebih-lebih lagi hujung minggu)
  • Gym terbuka
  • Meja-meja santai
  • Pondok bbq
  • Pondok-pondok
  • Dapur awam
  • Bilik mandi/tandas

Murah tak murah? Antara peralatan yg boleh disewa buat masa ini;

  • Life jacket
Bagi yg nak cuba bermalam disuasana kampung pula, ada beberapa chalet yg My Nurul Homestay sediakan buat masa ini. Selain tu berkhemah pun boleh. 





Buat masa ini My Nurul Homestay tidak ada menyediakan pengangkutan untuk ke MyNurul. Tapi korang ada beberapa pilihan untuk datang sini. Sama ada request Grab ataupun boleh contact Uncle Om & Uncle Jeff ni. Nombor telefon diorang ada kat bawah ni.


Untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik sini untuk terus Whatsapp pihak My Nurul Homestay.

Share:

3 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini