Thursday, 4 July 2019

Delyva: Receiving My Courier Bag


Assalamualaikum semua. Okay dalam entri kali ni Miraa nak share dengan korang semua tentang Delyva which is company yg ada buat servis penghantaran parcel korang. Tapi bukan tu je servis yg diorang ada sediakan. Antara servis lain yg diorang sediakan dalam website diorang, Deposit my cheque, Buy Me Food, Shop For Me and Runner. Korang boleh cek dekat sini  dan daftar secara PERCUMA.

Jadi baru-baru ni Miraa ada order 50 helai plastik bungkusan Delyva ni melalui shopee. Harini order, esok pagi dah sampai. 

Nanti Miraa akan update macam mana nak gunakan servis melalui Delyva ni dekat korang ye. Stay tuned. 


Stay connected:
Instagram @miraahussin24
Share:

3 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini