Wednesday, 4 September 2019

Balik Kampung Journey

Assalamualaikum. Ini entri lewat terlebih lewat. Ehek. Cerita balik kampung kami yg tidak dirancang sangat pun. Haha. Harini beli tiket, esok balik Sabah, lusa balik KL. Zero preparations, apa ole-ole untuk family di Sabah pun tidak beli. Tapi kami balik ni pun sebenarnya diorang tidak tahu. Yg tahu, Meer, Miraa ngan suami Miraa ja. Okay boleh layan caption digambar yg Miraa attach bawah ni ya.




 Kalau mau cari kereta sewa masa pi Sabah boleh contact @SNKERETASEWASABAH
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini