Thursday, 9 July 2020

AUTO CHICKEN DINNER IN LIVIK! NEW MAP IN PUBG


AUTO CHICKEN DINNER IN LIVIK! NEW MAP IN PUBG | Assalamualaikum & hi. Korang dah cuba map baru dalam game PUBG, Livik? Map ni lagi kecik berbanding dengan Sanhok. 2x2km je weh hahaha. 
Turun cepat, habis pun cepat, cari next game pun cepat. Miraa dah try dan first time duos dengan husband, auto chicken dinner tanpa sebab hahaha.


Lagi beberapa hari season 13 nak habis. Korang kat tier mana dah? Miraa masih Crown V lagi lepas tu RP belum sampai 100 lagi. Harap sempat capai 100 sebelum season ni habis. 5 hari lagi guys. Hahaha. Ni short video game play kitorang yang auto chiken dekat map baru PUBG ni.


Okay lah. See you guys in next entry. Ttfn.

Love,

Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini