Saturday, 4 July 2020

CUSTOM MADE GAMING TABLE / DIY GAMING TABLE

CUSTOM MADE GAMING TABLE / DIY GAMING TABLE | Assalamualaikum & hi! Entry sebelum-sebelum ni Miraa ada update pasal banjir yg baru melanda rumah Miraa di Sabah. Meja adik Miraa pun antara salah satu perabot yg rosak. Dan semalam siap sudah meja baru dia. Dengan bantuan pakcik Miraa, dapat lah dia siapkan meja idaman dia. Gittew. 


Floating table macam adik Miraa yg satu lagi. Sebelum ni fully kayu dia buat sendiri. Kalini ada bantuan pakcik Miraa yang ada perkakasan yang lengkap. Senang nak potong-potong kayu dan besi serta playwood. Nasib baik lah rumah pakcik Miraa tinggi. Tiada mesen dia yang rosak terkena air. 


Miraa buat masa ni baru ada gaming laptop. Itu pun beli meja putih dekat IKEA ja haha. Nanti bila nak beli pc gaming kot baru lah kitorang pergi shopping lagi meja dekat IKEA. Baru lah game on! Tiber. Tapi Miraa bukan main game pc sangat. Paling pun game Fortnite dan Minecraft je. Eh jauh pulak melalut haha. Korang boleh tengok video penuh buat meja ni dekat youtube mak Miraa. Jangan lupa subscribe sekali :) Till then, ttfn.

Love,

Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini