Friday, 10 July 2020

Tilam Kucing | Round Warm Cat Bed | Cozy Cat Nest


Tilam Kucing / Round Warm Cat Bed / Cozy Cat Nest | Assalamualaikum & hi my fellow readers. Kucing Miraa, Snow ni suka sangat tidur dekat selimut yg Miraa beli dekat Kaison. Jadi terus cari dekat Shopee tilam kucing yg hampir sama macam selimut Miraa ni.


Nampak tak tuan punya kawasan kena kacau? Hahaha. Jadi bila Miraa cari punya cari dalam Shopee, jumpa seller yg jual tilam kucing dan ready stock pulak tu. Harga pun tak mahal sangat berbanding dengan korang nak tunggu yg dari Overseas. Apa lagi. Terus rembat. Ni pun beli dan guna Free Shipping voucher dengan coins. Jimat jugak dalam RM6.32 hehe.


Dia ada beberapa pilihan warna juga kalau korang nak beli tau. Miraa beli yg warna coklat. Kalau korang nak beli jugak, korang boleh guna code Miraa, NURAMQ55 dan dapat RM8.00 off untuk pembelian pertama korang dalam Shopee. Nak guna untuk beli dekat shop yg lain pun boleh.


Ni gambar Snow mengurut tilam baru dia lepas tu tidur lena aman damai sampai berdengkur. Hahaha. Dengan cuaca sekarang yg sejuk lagi ni memang syiok la dia dapat tidur dalam nest yg lembut lagi empuk. Cuma border dia rendah sikit lah. Lagi-lagi dengan Snow yang gemuks ni memang penyet jadinya terus. Tapi tu lah, tak tahu berapa lama ja dia akan tidur dalam nest dia ni. Plan nak tabur catnip biar dia suka dengan nest dia ni hahaha.


Ini gambar sebelum dia duduk dalam tilam baru dia. Entah kenapa memang dia suka duduk sebelah laptop Miraa ni sambil perasan cute =_= Hahaha. Okay la, kalau korang nak beli dekat kedai yang sama Miraa beli nest ni, boleh klik sini dan jangan lupa pakai code NURAMQ55 untuk dapatkan diskaun RM8 ya. Hehe. Ttfn.

Love,
Tilam Kucing / Round Warm Cat Bed / Cozy Cat Nest murah tilam kucing murah murah malaysia ready stock
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini