Tuesday, 18 August 2020

Cinnastix & Quattro Beef Domino's Pizza


Cinnastix & Signature Quattro Beef Domino's Pizza | Assalamualaikum & hi korang. Semalam nampak nampak semua orang share meme dari Domino's ni. Tanpa sengaja terbeli pula pizza & bread diorang hahaha.

Tiap kali order Fabulous Four, Cinnadots memang Miraa sorang yang akan bantai makan sebab memang fav bethuls! Sebelum-sebelum ni tak perasan Cinnastix ni ada dalam bahagian bread, tak pun diorang baru list kan. Memang heaven on Earth betul bila dapat makan Cinnastix ni. Portion dia ngam untuk seorang yg kuat makan macam Miraa. Wahaha. "Soft and fluffy breadsticks, sprinkled with cinnamon and sugar, then baked to perfection. Served with sweet icing." Sho shedap makan masa masih panas-panas sebab Domino's punya delivery time tak sampai 10 minit pun dekat area Miraa tinggal.


Lepas tu Miraa order sekali SIGNATURE QUATTRO BEEF. "Four different flavours - Beef or Chicken Pepperoni, Aloha Chicken, Prawn Sensation and Simply Cheese loaded with mushrooms for that extra burst of flavor." Yg tu Miraa copy dari website diorang lah haha. Memang sedap dan sesuai untuk yang nak cuba 4 pizza berbeza dalam satu masa yang sama. Pizza ni Miraa order untuk husband, so sudah semestinya kita request untuk exclude onions and mushrooms. Hehek.


Btw Miraa order semua ni dekat FoodPanda punya apps tau. On going campaign as of 18 Aug 2020, Shop Malaysia online. Korang guna code KAKIONLINE untuk dapatkan RM10 diskaun bila korang order RM20 dan keatas. Valid untuk 3 kali redemption per customer dan valid untuk first 1,250,000 orders sahaja. Other T&C apply. Lepas tu, Miraa dapat 35% discount lagi daripada Domino's Pizza punya shop untuk minimum order value of RM25. Double the discount! Wohoo! Hahaha. Kalau korang belum pernah lagi guna code TRIPLEJOY, try lah. Yang ni dapat diskaun RM5. Boleh redeem 3 kali je. Hehe. Alhamdulillah from RM47.30 Miraa cuma perlu bayar RM26.04 sahaja untuk dua item yang Miraa beli hihi.  Selamat mencuba! 

Love,

Share:

4 comments:

  1. Sedapnya domino. Lama tak makan teringin pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe boleh lah cuba sekali sekala. Lebih-lebih lagi time ada promo ni

      Delete
  2. baru semalam makan cinnastick ni..
    alhamdulillah orang yang belanja..ngeh3

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/cuya-join-pertandingan-sajak.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini