Tuesday, 4 August 2020

Day 15 - Miraa's Lemon Basil


Assalamualaikum & hi. Hari ni genap 15 hari sejak Miraa tanam lemon basil ni. Boleh klik sini untuk Day 1 Miraa's Lemon Basil . Just a quick update. Tak siram hari-hari pun cuma siram bila nampak air tu kering & selama dua minggu tu asyik hujan jadi memang kena tempias lah sikit hahaha. So far so good semua. My lemon basil is around 1-3cm sudah. Hopefully akan terus hidup sampai besar nanti haha. Tashabar betul nak masak Maggi campur daun ni wahaha.  InshaAllah kalau pokok ni membesar dengan jayanya dan ada bunga, Miraa boleh lah share dekat orang yang nak benih lemon basil ni. Ehek! Niat sesiap nak bagi benih pokok ja. Kalau anak pokok boleh juai kot wahaha. Berangan lebih. Okay lah until next update guys. Have a nice day!

Love,

Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini