Wednesday, 26 August 2020

Day 37 - Miraa's Lemon Basil


Assalamualaikum. Nak share update pokok lemon basil Miraa hari ni genap 37 hari. Hehe. Dah semakin tinggi dah diorang semua. Tak lama lagi dah boleh petik dan campur dalam maggi asam laksa. Hahaha. Cara penjagaan diorang setakat ni sangat senang. Cuma perlu siram pasu ni bila rasa-rasa tanah diorang nak kering dah. Alhamdulillah masa kitorang takde kat rumah, hujan. Jadi tak perlu risau pokok layu hehe. Okay tu je. Nanti Miraa update lagi hari ke berapa diorang ni akan tinggi ya. Have a nice day.



Love,

Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini