Monday, 10 August 2020

Marinated Lamb / Kambing Perap dari Chemilan


Marinated Lamb / Kambing Perap dari Chemilan | Assalamualaikum & hi semua. Kali ni Miraa nak share pasal Kambing Perap dari Chemilan ni. Miraa beli dari kawan Miraa dekat Instagram. Dia salah sorang agent untuk Chemilan. Harga untuk 500gm kambing perap ni RM38. 


Daging kambing ni di pack dalam kontena, sekali dengan sos lada hitam dan sos cili pedas mereka. Miraa masak guna pan sahaja haritu. Memang sedap gilos lebih-lebih lagi bila korang tambah sos cili pedas tu. Nasik memang bertambah masa ni. HAHA. Korang boleh makan dengan nasi atau side dish yang lain juga. Memang ngam.


Korang yang ada di sekitar Petaling Jaya boleh lah cuba untuk contact kawan Miraa dekat Instagram dia, @masieyta atau terus whatsapp dia. Untuk area lain, korang boleh contact Chemilan dekat Facebook dan Instagram rasmi diorang atau cari mana-mana agent di kawasan berdekatan.

Love,

Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini