Thursday, 10 September 2020

Bento #4 : Spaghetti Aglio Olio


Bento #4 : Spaghetti Aglio Olio | Assalamualaikum & hi! Hari ni pasta kind of day. Miraa guna spaghetti untuk buat aglio olio yang warna warni ni. Lol. Cara nak sediakan senang ja, korang boleh tengok Resepi Aglio Olio Ayam ni dan cuma perlu tukar cili kepada capsicum. Miraa guna 3 warna supaya nampak meriah.


Side dish nothing special, goreng nugget dan rebus sosej jaa. Hahaha nampak tak sedikit lost dah nak masak apa padahal baru 4 bento bahaha. Acaner lah orang boleh keep on kembangkan idea diorang nak buat bento yang wow eh. Aih. Okay lah, until next bento! Have a nice day. Bye-bye!

Love,

Share:

3 comments:

  1. Lepas ni buat egg roll lak byk2.. hehehehe... shedapnyaaaa

    ReplyDelete
  2. hmmmmm soo yummy...salam singgah bw here

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini