Friday, 4 September 2020

My Nurul Garden Coming Soon


Assalamualaikum guys. Short update. Hehe. Kalau korang suka bunga, confirm korang akan suka ni. InshaAllah our next project on out homestay will be mini nurseries. Jadi pengunjung yang suka bunga boleh cuci mata sambil tunggu kawan atau family siap mandi manda. Buat masa ni my mom tengah kumpul bunga dulu dan sikit-sikit pindahkan dari rumah kitorang ke homestay.


So far bunga yang my mom ada, bunga keladi, snake plants, sirih gading dan monstera adansoni kot nama dia. Aahaha. A lil spoiler, kalau menjadi mungkin my mom will also be selling cactus. Sekarang musim bunga dekat sana my mom cakap. Sampaikan pasu-pasu dekat kedai Uplus selalu licin tiap kali dia suruh runner beli ahaha. Ni duk order dari shopee je pasu cecomei yang warna warni. Ada lagi 200 pcs belum ada bunga. 


Doakan our next project ni berjalan lancar ya hehe. Ni salah satu on going project dekat homestay kitorang selain daripada tengah renovation tempat terjun di sungai & juga homestay. Sebab tu kitorang belum lagi buka untuk orang awam walaupun sudah dibenarkan beroperasi. Btw that's all for now. Until next time hehe. 

Love,
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini