Monday, 28 September 2020

PEARL MASK EXTENDER MURAH READY STOCK

Assalamualaikum korang. Haa kalau korang nak cari mask extender pearl yg murah, boleh visit ig Miraa atau pun tengok dekat blog online shop Miraa tau. Miraa ada jual mask extender ni. Made by me hehe. RM8 sahaja untuk satu mask extender (tak termasuk postage)

Ini cara korang nak pakai mask extender tu. Cuma sangkut hooks tu dekat tali face mask, dan pakai. Hehe masalah terlupa pakai face mask bila dah pakai tudung is solved! Dan tak sakit sangat lah telinga sebab dah ada mask extender ni. Sambil feeling diva uolls.




Selain daripada face mask extender, Miraa ada juga ambil custom made Tasbih 11, 33 dan 99. Tasbih 11 ni ada yg jenis biasa, jenis ada charms dan juga keychain. Sesuai untuk bagi hadiah dekat kawan-kawan dan family atau untuk doorgifts. Kalau korang berminat, boleh lah intai-intai Instagram Miraa atau blog shop Miraa tau. Until next entry hehe. Bye.

Love,

Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini