Monday, 26 October 2020

Migha Review: Cadar 6 in 1 Ready Stock Malaysia

Assalamualaikum and hi guys. Hari ni nak update quick entry hehe. Cousin husband ada jual cadar thru online. Sabtu lepas Miraa ada order sebab ada flash sale, diskaun RM10. Total semua RM80 sahaja termasuk postage ke Semenanjung. Cadar 6 in 1 ni ada 1 cadar fitted, 2 sarung bantal, 2 sarung bantal peluk dan 1 selimut tebal ( comforter ) a.k.a selimut hotel orang cakap ahaha. Giler  tak berbaloi?


Beli cadar ni tak bagi tahu husband pun. Dia fikir cousin dia pinjam alamat kejap haha. Mau kena jelingan boskur hahaha. Tapi lawa giler kot! Dalam gambar sama macam realiti. Tantek! Miraa pilih warna marble pink. Cadar dia muat tilam queen. Tapi ada lebih sikit. Mungkin kalau tilam queen tebal tu fit just nice. Lepas tu yg marble pink ni comforter dia ngam-ngam atas queen bed. Meaning to say, takde lebihan ke tepi. Alaa refer gambar atas ni je la senang citer ahaha. 

Btw Miraa dapat ni masa ada flash sale tau. Ada design yg tertentu on sale. Banyak sangat design yg lawa-lawa. Ni kalau bulan depan Miraa rembat lagi cadar, mau kena cubit telinga. Ahakz! Korang boleh usha kat Instagram Wyndya Closet kalau nak cuci-cuci mata nengok cadar. Hehe. Happy shopping guys!

Love,

Share:

0 comments:

Post a comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini